Web Design

Portfolio
HR DATA DRIVERS

De heren achter HR Data Drivers hebben contact met VP Design opgenomen, omdat het tijd was voor versie 2.0 van hun website.

 

Categorieën

Web Design
Pictogram Design
Image Design

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers

Creatieve proces

HR Data Drivers had zelf al een website opgezet. Maar kwamen er snel achter dat ze hulp nodig hadden.

Een eigen stijl waarbij hun visie goed werd weergegeven.

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers - Kleuren en fonts

Foto ontwerp

Om de pagina’s in één stijl te houden, moesten we af van de vele kleuren uit de foto’s. Daarom hebben we alle foto’s omgezet naar grijswaarden. Maar om toch wat accenten mee te geven hebben gebruik gemaakt van penseel strepen in uit het vooraf bepaalde kleurenpallet. Zo konden we goed het verhaal vertellen met ondersteuning van mooie beelden.

Pictogram ontwerp

Doordat er zoveel pagina’s gevuld moesten worden en we wel iets van overzicht wilden creëren, hebben we voor alle onderwerpen een pictogram ontworpen in één stijl. Zo hebben we er één overzichtelijke geheel van gemaakt.

SEO optimalisatie

Ze hadden de afgelopen jaren al veel geld geinvesteerd via andere bedrijven voor hun positie in Google. Daarom hier veel aandacht aan besteed. Optimalisatie op de complete content, van afbeeldingen, teksten tot links.

100% tevredenheid

Nadat de website volledig gevuld was, hebben we met verschillende personen de site optimaal getest en hebben we de laatste fine-tune puntjes aangepast. Pas toen de klant 100% tevreden was, hebben we website live gegooid. 

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers

Responsive design

De website is gemaakt met een responsive template. Dat betekent dat hij is getest op alle mogelijke devices (telefoon, tablets,  laptops en desktops).

Maandelijke blogs

 

 

 

Veiligheid 

VP Design zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd wordt. Websiteformulieren worden voorzien van Captcha V3 zodat spam en andere ongewenste input wordt voorkomen. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle contactformulieren voldoen aan de regelgeving van AVG. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt waardoor uw website altijd teruggezet kan worden. Uw website is bij VP Design in goede handen!

We hebben de website van HR Data Drivers eerst zelf geprobeerd op te zetten. Daar liepen we mee vast en zodoende hebben we de hulp van Vincent gevraagd. 

Kernwoorden die me bijblijven van onze samenwerking zijn enthousiasme, snelheid en creativiteit. Vincent wist snel onze wensen te vertalen in eerste design van de site. Daarbij heeft hij zich niet beperkt tot het neerzetten van de structuur en de pagina’s maar ook de bijbehorende visuals ontworpen. Ook met zaken als vindbaarheid van de site en nieuwsbrieven heeft hij ons verder geholpen. Gedurende het traject hield Vincent grip op de planning en voortgang voor ons, ook als wij weer eens afdwaalden… 

Kortom zonder de hulp van VP Design had er nu niet zo’n professionele website gestaan!

Frank Groenewold
Eigenaar

HR Data Drivers

Andere recente projecten

Kijk hieronder voor wat andere projecten die ik onlangs heb uitgevoerd.

VP Design - Portfolio Website Design - Geboortezorg Lelystad en Verloskundigenpraktijk 't Kleine Wonder

Geboortezorg Lelystad /

Verloskundigenpraktijk ’t Kleine Wonder

Dorpsraad Maarsbergen

Laten we samen wat nieuws starten
Zeg me hallo!

Laagdrempelig een afspraak maken om te praten over je plannen! Een website die je durft te laten zien. Een echt visitekaartje en pas akkoord bij 100% tevredenheid en geen zorgen over (technisch) onderhoud. Dan ben je bij VP Design op het juiste adres.