Web Design

Portfolio
DORPSRAAD MAARSBERGEN

De Dorpsraad is een jonge vereniging, die allerlei activiteiten organiseert om het gemeenschapsgevoel in Maarsbergen te versterken. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De website van de Dorpsraad Maarsbergen was wel toe aan een upgrading. De oude was nogal saai en bevatte weinig informatie.

 

Categorieën

Web Design
Pictogram Design

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers

Creatieve proces

’t Kleine Wonder had al een basis website waar veel informatie op stond. Alleen alles moest in een nieuw jasje gestoken worden. Tevens moest de link tussen de verloskundigenpraktijk, kraamzorg en geboortezorg duidelijk zichtbaar zijn.

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers - Kleuren en fonts

Foto ontwerp

Om de pagina’s in één stijl te houden, moesten we af van de vele kleuren uit de foto’s. Daarom hebben we alle foto’s omgezet naar grijswaarden. Maar om toch wat accenten mee te geven hebben gebruik gemaakt van penseel strepen in uit het vooraf bepaalde kleurenpallet. Zo konden we goed het verhaal vertellen met ondersteuning van mooie beelden.

Pictogram ontwerp

Doordat er zoveel pagina’s gevuld moesten worden en we wel iets van overzicht wilden creëren, hebben we voor alle onderwerpen een pictogram ontworpen in één stijl. Zo hebben we er één overzichtelijke geheel van gemaakt.

SEO optimalisatie

Ze hadden de afgelopen jaren al veel geld geinvesteerd via andere bedrijven voor hun positie in Google. Daarom hier veel aandacht aan besteed. Optimalisatie op de complete content, van afbeeldingen, teksten tot links.

100% tevredenheid

Nadat de website volledig gevuld was, hebben we met verschillende personen de site optimaal getest en hebben we de laatste fine-tune puntjes aangepast. Pas toen de klant 100% tevreden was, hebben we website live gegooid. 

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers

Responsive design

De website is gemaakt met een responsive template. Dat betekend dat hij is getest op alle mogelijke devices (telefoon, tablets,  laptops en desktops).

Contactformulier met voortgang

Daar er voor een intake wel meer dan 100 vragen gesteld moesten worden, wilde de klant graag een contactformulier wat de voortgang weer gaf. Maar ook dat het kon omgaan met reactie op actie. Voorbeeld: wordt een vraag beantwoord met “ja”, toon dan de volgende vraag, anders niet tonen. 

Nadat de 100 vragen waren ingevuld, was het ook van belang om hier een duidelijk overzicht van te versturen, zodat deze tijdens samenkomsten met de cliënt goed besproken konden worden. Na veel testen, heeft VP Design hier een mooie module voor gebruikt die dit allemaal kon waarborgen.

Veiligheid 

VP Design zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd wordt. Websiteformulieren worden voorzien van Captcha V3 zodat spam en andere ongewenste input wordt voorkomen. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle contactformulieren voldoen aan de regelgeving van AVG. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt waardoor uw website altijd teruggezet kan worden. Uw website is bij VP Design in goede handen!

VP-Design-Portfolio-Dorpsraad-Maarsbergen-Olga-Matthijssen

De website van de Dorpsraad Maarsbergen was wel toe aan een upgrading. De oude was nogal saai en bevatte weinig informatie. In maart van dit jaar trad een nieuw bestuur aan, wat een uitgelezen moment leek om ook iets aan
de website te doen. Toen bleek dat onze penningmeester Vincent ook webdesigner was, werd onze wens snel werkelijkheid. En hoe!
Vincent heeft gezorgd voor een mooi ontwerp, dat ook nog eens uitnodigend, overzichtelijk en informatief is. De nieuwe website heeft een professionele uitstraling gekregen en is echt het visitekaartje geworden van de Dorpsraad! Dank Vincent.

Olga Matthijssen
Secretaris

Dorpsraad Maarsbergen

Andere recente projecten

Kijk hieronder voor wat andere projecten die ik onlangs heb uitgevoerd.

VP Design - Portfolio Website Design - HR Data Drivers

HR Data Drivers

VP Design - Portfolio Website Design - Geboortezorg Lelystad en Verloskundigenpraktijk 't Kleine Wonder

Geboortezorg Lelystad /

Verloskundigenpraktijk ’t Kleine Wonder

Laten we samen wat nieuws starten
Zeg me hallo!

Laagdrempelig een afspraak maken om te praten over je plannen! Een website die je durft te laten zien. Een echt visitekaartje en pas akkoord bij 100% tevredenheid en geen zorgen over (technisch) onderhoud. Dan ben je bij VP Design op het juiste adres.